CHP Kayseri milletvekili adayı Bahçecioğlu'ndan Cemiyet'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri milletvekili adayı İbrahim Bahçecioğlu Gazeteciler Cemiyeti'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Kayseri milletvekili adayı Bahçecioğlu'ndan Cemiyet'e ziyaret

Yapılan ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile biraraya gelen Bahçecioğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

1 Kasım seçimi ile CHP milletvekili adayı olan İbrahim Bahçecioğlu, cemiyet ziyaretinde soruları yanıtlayarak gündem ile ilgili görüş alış verişinde bulundu. Sözlerine cemiyetin misafirperverliğine değinerek başlayan Bahçecioğlu, yaşanan terör olaylarını şiddetle lanetlediğini belirtti. Bahçecioğlu; "Cumhuriyet tarihinin en büyük terör olayına karşın birlik ve beraberlik içerisinde kalmalıyız. Üzücü bir tablo olsa da önümüze bakmalıyız" şeklinde konuşarak terör olaylarını değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok dar bir süreçten geçtiğini de belirten Bahçecioğlu; "Hedef belirleyip orada durmak yok. Hedef her zaman en tepede. Rakamlar veya tahminler bizim yürüyüşümüzü engelleyemeyecektir. Ne kadar fazlasına ulaşabilirsek onun peşindeyiz" şeklinde görüşlerini bildirdi.

Bir gazetecinin “Bugün kamuoyuna yansıyan bir haber vardı: 17 Ekim’de CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu’nun yapacağı mitinge, il örgütünün, genel merkeze bir dilekçe göndererek milletvekilleri adaylarının maddi destek vermediği, destek vermesi gerektiği yönündeydi bu haber. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” demesi üzerine milletvekili adayı Bahçecioğlu, “Ben o haberi gazetelerden gördüm ve tam olarak dilekçenin, haberin içeriğine bakamadım. Nasıl olduğu, ne olduğunu bilemiyorum. Haberi okuyabildiğim kadarıyla, yani orada ne manada böyle bir şey yazılmıştır, il başkanı ne manada demiştir bunu bilemiyorum. Daha önce de öyle bir uygulama olup olmadığını da bilemiyorum. Bu yazının aslını il başkanımızla herhalde akşam görüşeceğiz. Akşamdan sonra, yarın bu konu ile ilgili ya il başkanımız ya da aday arkadaşlarımız açıklama yapacaktır” yanıtını verdi.

Yapılan ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ ise, terör saldırısını lanetleyerek, yakınlarını kaybeden ailelere baş sağlığı ve Bahçecioğlu'na başarılar diledi. HABER: KAAN AKBAŞ