CHP Kocasinan İlçe Kongresi yapıldı! Yeni başkan belli oldu

CHP Kocasinan'da ilçe kongresi gerçekleşti. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'in de katıldığı kongrede yeni başkan belli oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

CHP Kocasinan İlçe Kongresi yapıldı! Yeni başkan belli oldu

Bugün yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe Kongresi'nde tek liste ile aday olan Barış Özdemir, Kocasinan yeni İlçe Başkanı oldu. 

Kongreye katılan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ise, emeklerinden dolayı eski başkan Erkan Karabulut'a ve ekibie teşekkür ederken, yeni başkan Barış Özdemir'i de tebrik etti.

CHP Kocasinan İlçe Kongresi yapıldı! Yeni başkan belli oldu

Aşkın Genç açıklamasında, "Kocasinan ilçe kongremizi hep birlikte gerçekleştirdik. Bugüne kadar görev yapmış ilçe başkanımız Sn. Erkan Karabulut ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilen ilçe başkanımız Sn. Barış Özdemir ve arkadaşlarınada başarılar diliyorum. Şunu hiçbir yol arkadaşım unutmasın ki; Cumhuriyet Halk Partisi, Anadolu’daki en büyük değişimin öncüsüdür. 1923 yılında kurulan Cumhuriyetimiz, ilke ve devrimlerimizle değişimi de gelişimi de 100 yıl önce halkımıza sundu.Dolayısıyla bugün gelinen noktada tüm yol arkadaşlarımdan partimizin tarihine, birikimine, dinamizmine ve aklına güvenmelerini istiyorum." ifadelerinde bulundu.