CHP lideri Özel'in Pınarbaşı paylaşımına Baki Ersoy'dan yanıt!

31 Mart seçimlerinden sonra yaşanan itirazların ardından yenilenen Pınarbaşı seçimleri, 2 Haziran'da yeniden yapılmış ve CHP'nin adayı Deniz Yağan başkan olarak seçilmişti. İlçede seçimler tamamlandı ancak yankısı devam ediyor. Son olarak silahlı yaralama olayı gerçekleşti. CHP lideri Özgür Özel ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise sosyal medya üzerinden bu olayla ilgili atıştı. Detaylar haberimizde...

CHP lideri Özel'in Pınarbaşı paylaşımına Baki Ersoy'dan yanıt!

İlçede seçim sona ermesine rağmen olaylar durulmuyor. Önceki gün CHP üyesi Şerafettin Bahadır'a silahlı saldırı gerçekleştirildi. Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi ise Pınarbaşı eski belediye başkanı ve son seçimde MHP adayı olan Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi olduğu belirtildi. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Ejder Uzunluoğlu ile bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

ÖZEL: GÖRÜLEN TEK ŞEY ACİZLİĞİNİZDİR
Sözcü Gazetesi'ne de haber olan bu olayı CHP lideri Özgür Özel sosyal medya hesabından gündeme taşıdı. Özel, 'Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi…' diyerek şu ifadeleri kullandı: 
'Kayseri Pınarbaşı’nda 31 Mart’taki seçim sonucunu hazmedemeyip, hakimleri tehdit edip, küfür ve hakaretler ederek seçimi haksız yere tekrar ettiren anlayış, yenilenen seçimde halktan bir kez daha aynı cevabı aldı. Ancak bu cevabı hazmetmek ve halkın mesajını almak yerine, bu kez de suçsuz günahsız bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar. Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir. Biz, bu saldırıya karşı da metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Gerilimin tırmanmaması, başka çocukların üzülmemesi için elimizden geleni yapacağız. Gereken adımları bu geceden itibaren atmaya başladık. Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi… Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir.

 

BAKİ ERSOY'DAN YANIT: ACİZLİK İFTİRA ATMAKTIR

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da CHP'li Özel'in paylaşımına yanıt verdi. Ersoy, 'Özgür bey yenilenen seçimler hukuki bir süreçti ve tekrarlandı,sonuçlandı. Ancak Pınarbaşı Belediye Başkanımızın engelinden dolayı,bana göre tüm engelli vatandaşlarımızla alay ederek alkış tutan partilileriniz eşliğinde oyun oynayarak ACİZ kelimesinin tam karşılığını sergileyen engeli bana göre beyninde bulunan zihniyete neden hiç atıfta bulunmadınız?
Daha önce CHP Kayseri İl Başkanı’nın oğlunun intihar ettiği gece (Kardeşimizin mekanı cennet olsun.Taziyesinde bulundum, aile konularına girmeyeceğim için beni suçlayan ACİZ VE ENGELLİ zihniyetler için yazıyorum)
yine şahsımı hedef gösteren,olay gecesi “İyi araştırın Baki Ersoy yaptırmış olabilir diyebilen alçak müptezellere,konunun sebep ve sonuçları ortada, siz kimi neden suçluyorsunuz demediniz ?
Dün gece hastane koridorlarında yine şahsımı hedef gösteren ACİZ ve ENGELLİ zihniyetlere karşı 'Ağabeyi ile alakalı 31 Mart gecesi yapılan ağabeyinin engeli ile alay eden şahsa tasvip etmediğimiz davranışı sergileyen kişinin yaptığı ağır tahrike dayalıdır, muhtemelen ağabeyinin dahi haberi yoktur ve bunun azmettirmekle ne alakası var?' Diyemediniz ?
Özgür Bey köklü bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı olmanız nedeniyle daha doğru bilgi ve belgeler üzerinden hareket etmenizi tavsiye ediyorum.
Asıl ben sizi uyarıyorum, sürekli boşa düşen müptezellerin iddiaları üzerinden açıklama yapmak yerine konuların içerikleri,sebep ve sonuçları üzerinden doğruları lütfen görün. Yoksa sizde bu boşluklara sürekli düşmek zorunda kalacaksınız ki maalesef düşüyorsunuz.
ACİZLİK iftira atmaktır, en büyük ACİZLİK ise ispatlayamayıp sürekli çukurda kalmaktır
' ifadelerini kullandı.