CHP'nin Kayseri Adayları Belli Oldu!

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için CHP Kayseri adaylarını belirledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

CHP'nin Kayseri Adayları Belli Oldu!

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için tüm partiler adaylarını açıklarken CHP’nin de Kayseri adayları belli oldu.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdüren CHP, belediye başkan adaylarını belirledi. 8 ilçenin belediye başkan adaylarını da resmi olarak duyurdu. CHP’den Kayseri Büyükşehir ve merkez ilçeler için ses çıkmadı.

Aydın, Hatay, Adana ve Mersin Büyükşehir Belediye başkanlarıyla yola devam kararı alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kayseri’de 8 ilçenin belediye başkan adayını da resmen ilan etti.

Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi’nde (PM) 242 seçim çevresi başkan adayları oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonrası alınan kararla, Kayseri’nin Felahiye, İncesu, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız, Yahyalı ve Yeşilhisar adayları da kesinleşmiş oldu.

Buna göre, CHP’nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kayseri’de yarışacak ilçe belediye başkan adaşları şu şekilde:

FELAHİYE: ŞEREF GÜLESER

İNCESU: AYŞE KENDİR

ÖZVATAN: İRFANİYE ALMAZ

PINARBAŞI: DENİZ YAĞAN

SARIOĞLAN: MURAT ÖZCAN

SARIZ: ÖMER FARUK EROĞLU

YAHYALI: MEHMET ACARBAŞ

YEŞİLHİSAR: DENİZ ONAÇ