Çiçek: Birisi Palancıoğlu'nu durdursun!

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile Hisarcık Mahallesi'nde yapılacak olan Hisarcık Murat Han Kur'an Kursu'nun temel atma töreni gerçekleşti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çiçek: Birisi Palancıoğlu'nu durdursun!

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile Hisarcık Mahallesi'nde yapılacak olan Hisarcık Murat Han Kur’an Kursu’nun temel atma töreni gerçekleşti. 

Törene Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun yanı sıra, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, İl Jandarma Komutanı Yüksel Yiğit ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Hayırsever Muharrem Han katıldı.

Çiçek: Birisi Palancıoğlu'nu durdursun!

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören müftü Musa Çetin’in Kur’an tilaveti ile devam etti.

Törende konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Palancıoğlu'nun çalışkanlığına dikkati çekerek,  “Yalnız birisi Palancıoğlu’nu durdursun. Her gün mutlaka Melikgazi’nin bir açılışı var.” dedi.

Çiçek: Birisi Palancıoğlu'nu durdursun!

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise, Hisarcık Murat Han Kur’an Kursu’nun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 

İlçeye her alanda yatırım yaptıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da Kur’an kurslarının artık diyanet eğitim ve kültür merkezi olarak ifade edildiğini belirtti.

Çiçek: Birisi Palancıoğlu'nu durdursun!

Temeli atılan Kur’an Kursu hakkında bilgi veren Palancıoğlu, “Burası eğitimlerin alındığı hem kültürel ve ahlaki gelişimlerin desteklendiği, kermes sergi ve birçok etkinliğin yapıldığı yerler oldu. Hayırseverlerle yaptırdığımız okul, sağlık ocağı, cami, Kur'an Kursu, sosyal tesis olmak üzere 60'ın üzerinde yatırımı hayata geçiyoruz. 4-6 yaş grubu çocuklar ve kadınlarımız bu Kur’an Kursu’nda hizmet alacak. Murat Han Kur’an Kursu’muz Melikgazi’mize ve Hisarcık'a hayırlı olsun. Allah buradan ilim irfan sahibi çocukların yetişmesini nasip etsin.” İfadelerini kullandı.

Hayırsever Muharrem Han da bir konuşma yaparak Mustafa Palancıoğlu’na oğlunun adının yaşayacağı tesis için teşekkür etti.