Çiçek ve Palancıoğlu'ndan Melikgazi'ye tebrik!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Kayseri Basketbol takımının galibiyetini kutladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Çiçek ve Palancıoğlu'ndan Melikgazi'ye tebrik!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Kayseri Basketbol takımının evinde oynadığı Kadınlar Basketbol Süper Ligi ilk sezon maçını birlikte izledi. Çiçek ve Palancıoğlu, takımı tebrik ederek takıma başarı diledi.

Melikgazi ekibi, rakipleri Bursa Uludağ Basketbol takımını 94-84'lük skorla mağlup ederek galip geldi. Vali Çiçek ve  Başkan Palancıoğlu, da sezonun ilk maçına giderek takıma destek oldu. 

Çiçek ve Palancıoğlu'ndan Melikgazi'ye tebrik!

 Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün güzel bir gün... Kadınlar Basketbol Süper Ligi mücadelesinde evimizde ağırladığımız Melikgazi Bursa Uludağ Basketbol takımını 94-84 yenen 'Şehrin Güçlü Kadınları' Melikgazi Kayseri Basketbol takımını tebrik ediyorum." dedi.

Çiçek ve Palancıoğlu'ndan Melikgazi'ye tebrik!

Palancıoğlu ise galibiyeti kutlayarak, "Tebrikler takım! Sizinle gurur duyuyoruz. Sezonun ilk maçında Bursa Uludağ takımını 94-84 skorla mağlup eden Melikgazi Kayseri Basketbol Takımımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Galibiyet dolu, sonu kupaya uzanan bir sezon dilerim. Maçlarımıza tüm Kayserilileri bekliyorum. Çünkü sizinle daha güçlüyüz" şeklinde konuştu.

Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı, galibiyetle sezona güçlü bir başlangıç yaparken, taraftarlar da gelecek maçları heyecanla beklemeye başladı. Takım, Vali ve Belediye Başkanı'nın desteğiyle sezon boyunca başarılarını sürdürmeyi hedefliyor.

Çiçek ve Palancıoğlu'ndan Melikgazi'ye tebrik!

Öte yandan taraftarlar da tezahüratta bulunarak takıma destek oldu. 

Bir sonraki maçta Melikgazi, 17 Eylül'de Nesibe Aydın GSK ile ardından 24 Eylül'de Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.