Çiçekçilerin önüne ne yapılıyor? Kayseri Haberi

Kayseri'nin en uğrak mekanlarından biri olan Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan çiçekçilerin önüne ne yapılıyor? Vatandaş, meraklı gözlerle bu sorunun yanıtını arıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, konuyla alakalı 'Sokağın ismi ne olsun' diye sordu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çiçekçilerin önüne ne yapılıyor? Kayseri Haberi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'nin en uğrak mekanlarından biri olan Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Çiçekçiler Sokağı'nda yapılan yenilik hakkında bilgi verdi.

Çiçekçiler sokağına ne yapılıyor? Başkan Çolakbayrakdar, bu konuda bilgi verirken, projeye dair bir de soru sordu.   

Mevsim koşullarından etkilenen çiçekçilere daha konforlu bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla sokağın önü kapatılacak. Bu yenilikle birlikte, vatandaşlar yazın sıcağından, kışın soğuğundan daha az etkilenecek. Çiçekçilerin daha uzun ömürlü olmasına da katkı sağlayacak bu projede sokağın adı için çalışmalar başladı. Başkan Çolakbayrakdar, 'Kocasinan'ın en güzel kokan sokağını yeniliyoruz' sözleriyle projeyi duyurdu. Bu yenilikle birlikte yeni bir isim planlanıyor. Başkan, bu konuda sosyal medya hesabından, 'Kocasinan'ın en güzel kokan sokağına hep birlikte bir isim bulalım. Sizler için ilçemizin çiçeklerle bezeli, en güzel kokan sokağını yeniliyoruz. Sokağımızın ismini de hep beraber belirleyelim istedik. Bu güzel sokağa en çok hangi ismin yakışacağını düşünüyorsanız yorumlarda belirtin" dedi.

Kocasinan Belediyesi, bu projeyle hem çiçekçilere, hem de vatandaşa daha hoş ve konferlu bir ortam sunmayı hedefliyor. Bu yeniliklerin yanı sıra, Kocasinan Belediyesi'nin diğer faaliyetleri ve etkinlikleri de aralıksız devam ediyor.