Cıngı: Hayallerimizi süslüyordu, işlem tamam

Erciyes'te yaklaşık 10 yıldır aranan sıcak su çalışmalarında 3. Sondaja ulaşmanın mutluluğu yaşanıyor. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Ak Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çalışmaları yerinde ziyaret etti. Cıngı, termal çalışmaların hayalleri olduğunu ve işlemin tamam olduğunu söyledi.  Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Cıngı: Hayallerimizi süslüyordu, işlem tamam

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, ‘Çok şükür’ diyerek, heyecan verici bir paylaşım yaptı. Erciyes’te aranan sıcak su çalışmalarında 3. Sondaja ulaşıldığının müjdesini veren Cıngı, ‘Hayallerimizi süslüyordu, işlem tamam’ dedi. 
Erciyes’te sıcak su çalışmalarının 10 yıldır yapıldığının altını çizen Cıngı, termal suyun Kayseri Erciyes’te turizm potansiyelini arttıracağına dikkat çekerek, 'Erciyes’te yaklaşık 10 yıldır üzerinde çalıştığımız termal suya çok şükür 3. sondajda ulaştık. Erciyes’te 4 mevsim turizm politikamızın önemli ayaklarından birisini daha gerçekleştiriyoruz' ifadelerini kullandı. 
Ak Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ise, 'Sayın Belediye Başkanımızı, Sayın Valimizi, Kayserili hemşehrilerimizi tebrik ediyorum. Gerçekten Kayseri’mize, Erciyes’imize, bölge olarak çok güzel verime haiz, sadece Kayseri için değil, Türkiye’de çok büyük bir öneme sahip. Kayak turizmi yapılıyor. Her geçen gün daha da gelişiyor. Buna termal turizmin katılmasıyla burası çok güzel tesislerden biri olacak. Bu noktaya gelinmesinde emeği geçen Belediye Başkanlarımıza, bürokratlarımıza, milletvekillerimize valilerimize, bakanlarımıza en içten teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Cıngı: Hayallerimizi süslüyordu, işlem tamam

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, ‘Hayallerimize kavuştuk, Cenabı Allah’a şükürler olsun ki Erciyes’te termal suyumuzu bulduk. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şu anda 36 ila 38 derece arasında suyun sıcaklığının seyrettiğini gözlemliyoruz. Erciyes’imizi 12 aya yayacak şekildeki projeyi böylece hayata geçireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun' dedi.