Cinsiyet Partisi, 6 ay kınası derken şimdi de bu çıktı!

Son zamanlarda sosyal medya fenomenleri ile başlayan bebeklere özel partilere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Cinsiyet partisi, 6 ay kınası, baby shower derken şimdi de 'İlk Adım Kurabiyesi' çıktı. Peki, ilk adım kurabiyesi nedir?

Cinsiyet Partisi, 6 ay kınası derken şimdi de bu çıktı!

Sosyal medya fenomenleri ile başlayan baby shower, 6 ay kınası, cinsiyet partisi gibi bebeklere yönelik yapılan organizasyonlar son dönemlerde popülerliğini artırdı. Her geçen gün popülerliğini artıran bu organizasyonlara şimdi de ‘İlk adım kurabiyesi’ dahil oldu.

Bebeğin dünyaya gelişini kutlamak ile başlayan ‘Baby Shower’ partisi kısa sürede popülerliğini artırarak neredeyse Türkiye’nin dört bir yanında her kesim tarafından kabul görmüş bir akım haline geldi. Baby Showerın ardından ise cinsiyet partisi sosyal medyanın etkisi ile gündem oldu. Türkiye’nin ve Dünyanın dört bir yanında, herkes bütçesine uygun cinsiyet partisi düzenliyor. Cinsiyet partisinin ardından da 6 ay kınası sosyal medyada gündem oldu. Özellikle kız bebeklere yapılan 6 ay kınasında özel bir salon tutuluyor ve anne bebeğiyle birlikte kına kıyafeti giyerek salonda kutlama yapıyorlar. Tüm bu kutlamalara birde ‘İlk adım kurabiyesi’ dahil oldu.

İlk adım kurabiyesi kutlamaları nasıl oluyor?

Bir sosyal medya fenomeni tarafından paylaşılan ilk adım kurabiyesi, tercihe göre hazırlanıyor. Kurabiyeyi bebeğin annesi hazırlıyor. İstediği formda hazırladığı kurabiyelerin içine metal para saklıyor. Etkinliği gerçekleştireceği alanda kurabiyeleri alan kişiler, kameraya giderek kurabiyeyi yiyor ve içinden para çıkanlar bebeğe hediye alıyorlar. Yapılan yeni akımın ne zaman yayılacağı merak ediliyor?

Cinsiyet Partisi, 6 ay kınası derken şimdi de bu çıktı!