Çocuklar için kaçırılmayacak fırsat!

Erciyes Kayak Merkezi, yaz tatilinde çocuklar için özel bisiklet aktivite parkı ve eğlenceli etkinlikler sunuyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek ücretsiz etkinlikler hakkındaki Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Çocuklar için kaçırılmayacak fırsat!

Erciyes Kayak Merkezi'nde yıl boyu spor ve eğlenceler bitmiyor. Sıra çocuklara geldi.

Erciyes Kayak Merkezi, yılın 365 günü spor faaliyetleri ve etkinliklerle hizmet vermeye devam ediyor. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte, çocuklar için özel olarak eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Bunlardan birisi de Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılacak olan bisiklet etkiliği. 

Çocuklara özel eğlenceli etkinlikler düzenlenecek

Erciyes Kayak Merkezi, çocuklar için macera ve eğlence dolu bir yaz tatili sunuyor. Başkanlığını yapan Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak çocukları unutmadı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek olan etkinliklerde, çocuklar özel olarak tasarlanmış bisiklet aktivite parkı için geri sayım başladı. Erciyes Kayak Merkezden yapılan açıklamada, "Hey çocuklar! Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes'te macera ve eğlenceye doymanız için harika bir etkinlik alanı sunuyor. Özel olarak tasarlanmış bisiklet aktivite parkının keyfini çıkarın. Haftanın yedi günü eğlence alanı hizmetinizde ve üstelik ücretsiz. Bisiklet bizden, sürmek sizden." ifadeleri kullanıldı.

Çocuklar için kaçırılmayacak fırsat!

Yılın 365 günü spor ve eğlence yapılıyor

Erciyes Kayak Merkezi, sadece kış aylarında değil, yılın her günü çeşitli spor faaliyetleri ve etkinliklerle ziyaretçilerini ağırlıyor. Yaz aylarında da çocuklar ve aileler için düzenlenen etkinlikler düzenleniyor. ocuklar, tatil dönemini daha eğlenceli ve aktif geçirme fırsatı buluyor. Bisiklet aktivite parkı, çocukların hem spor yapmalarını hem de eğlenmelerini sağlıyor. Çocukların güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirebilmeleri için her türlü güvenlik önlemi de alınıyor. Bisikletlerin ücretsiz olması çocukların sevincini ikiye katlıyor. Bu sayede çocuklar, hem spor yapıyor, sağlıklarını koruyor hem de keyifli zaman geçirerek zinde kalıyor.