Çok az kişi fark etti!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan Bürüngüz Camii'ni fotomontaj ile kaldırdık. Geçtiğimiz günlerde de 'Kayseri'de Deniz Olsaydı' adlı benzer çalışma ile keyifli bir haber yapmıştık. Çalışmamızı siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz. Ayrıntılar Kayseri haberinde...

Çok az kişi fark etti!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda Bürüngüz Camii olmasaydı ne olurdu? Bu sorunun yanıtını vermek için siz değerli okuyucularımıza fotomontaj ile bir tasarım yaptık.

Çok az kişi fark etti!

Montajda Bürüngüz Camii'ni kaldırdık ve Erciyes Dağı daha net bir şekilde görüldü. Geçtiğimiz günlerde de 'Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda deniz olsaydı nasıl görünürdü?' şeklinde bir tasarım yapmıştık. Deniz montajından sonra, Kayseri’nin en güzel manzarası olan Erciyes Dağının da görünümünü siz değerli okuyucularımıza sunuyoruz.

Çok az kişi fark etti!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı, farklı 4 medeniyete ev sahipliği yapmış Türkiye’nin merkezinde bulunan dünya ticaretinin başladığı yer olarak bilinen bir şehir. Hızla gelişen sanayisi ve üniversiteleriyle daha yaşanılabilir bir şehir hükmü kazanan Kayseri’de turizm atakları da meyvelerini vermeye başladı.