Çok Güzel Hakeretler 2, Kayseri'ye Geliyor! Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye'nin sevilen TV eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, Kayseri seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kayseri'ye ne zaman gelecekler? Nerede gösteriye çıkacaklar? Bilet fiyatları ne kadar?

Çok Güzel Hakeretler 2, Kayseri'ye Geliyor! Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Sevilen mizah programı Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, Kayseri'ye gelerek hayranlarıyla buluşacaklar. Eğlencenin ve mizahın tavan yapacağı bu gösterinin biletleri satışta... 

İlk kez 2019 yılında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan bu program, Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı önceki versiyonunun başarılı devamı olarak dikkat çekiyor.

Yaklaşık 2 yıl boyunca sahne, senaryo ve oyunculuk eğitimlerinden geçen ve 3 sezondur BKM’de kapalı gişe oynayan  Çok Güzel Hareketler 2, Eser Yenenler kaptanlığında seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Televizyon programlarının yanı sıra Türkiye turnesine de çıkan ekip, şehirleri tek tek gezerek hayranlarıyla bir araya geliyor. 

Seyirciyi Kahkahalara Boğacak 

Çok Güzel Hareketler 2, BKM'de kapalı gişe oynayarak büyük bir başarı elde ediyor. Şimdi sıra Kayseri'deki seyircisiyle buluşacak. Eğlencenin doruklarına çıkmak, unutulmaz bir gece yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Biletler Satışta...

25 Şubat 2024 Pazar günü Kayseri'deki seyiricisiyle buluşacak Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin gösterisi için bilet satışı da devam ediyor.

Erciyes Kültür Merkezi'nde saat 16:00 ve 20:00 olmak üzere 2 gösteriye çıkacak ekibin bilet fiyatları 400 ila 1200 TL arasında değişiyor. 

Çok Güzel Hareketler 2 Gösteri Tarihi

25 Şubat 2024 Pazar - 16:00 ve 20:00 
EKM Erciyes Kültür Merkezi