Çok Güzel Hareketler 2, Kayseri'ye Geliyor!

Türkiye'nin sevilen TV eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2 Kayseri'ye geliyor. Ne zaman gelecekler? Biletler ne kadar? İşte Çok Güzel Hareketler ekibinin Kayseri programı...

Çok Güzel Hareketler 2, Kayseri'ye Geliyor!

2019 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan bu program, 2008-2011 yılları arasında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programın devamı niteliğindedir. İlk bölümü 10 Şubat 2019 tarihinde yayımlanan Çok Güzel Hareketler 2, şimdi Kayseri'de sahne alacak.

Yaklaşık 2 yıl boyunca sahne, senaryo ve oyunculuk eğitimlerinden geçen, ve 3 sezondur BKM'de kapalı gişe oynayan Çok Güzel Hareketler 2, deneyimli kaptanları Eser Yenenler önderliğinde seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. BKM Mutfak'ın 20 kişilik ekibi, atölyeden yeni çıkan eğlenceli skeçleriyle sizleri kahkahalara boğacak.

Çok Güzel Hareketler 2, Kayseri'ye Geliyor!

5 Kasım Pazar 2023'te Kayseri'de hayranlarıyla buluşuyorlar!

Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, 5 Kasım Pazar 2023 tarihinde Kayseri'ye gelerek hayranlarıyla buluşacak. Biletleri satışa sunulan programın biletleri ne kadar? 

Bu programı izlemek isteyen vatandaşlar 400 TL'den başlayan fiyatlarla biletlere sahip olabilecekler.

Eğlencenin, komik skeçlerin ve sürprizlerin dolu olduğu Çok Güzel Hareketler 2, Kayseri'de Erciyes Kültür Merkezi'nde seyircisiyle buluşacak.

Biletler Biletix'te

Çok Güzel Hareketler 2'yi yakından izlemek isteyen hayranları için biletler Biletix sitesinde satışa sunuldu.