Çok güzel hareketler bunlar!

Kayseri'nin en büyük marka değeri Kayserispor sevgisi, her geçen gün yayılıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın çocuklara formalar ve atkılar hediye etmesiyle bu sevgi artıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Çok güzel hareketler bunlar!

Kayseri’nin en büyük marka değeri olan Kayserispor sevgisi, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın çabalarıyla her geçen gün daha da güçleniyor.

Başkan Çolakbayrakdar, çocuk sevindirmeye devam ediyor. Başkan Çolakbayrakdar, mahalle ziyaretlerinde çocuklara Kayserispor forması ve atkısı hediye ederek bu sevgiyi yeni nesillere aşılıyor. Çolakbayrakdar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte çocuklara Kayserispor forması hediye etti.

Kayserispor'a başarı dileğinde bulundu

Başkan Çolakbayrakdar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kayserispor sevgisi çocuk yaşta başlar. Bu hafta başlayacak olan Süper Lig maratonunda Kayserispor'umuza başarılar diliyorum. Çocuklarımız, takımımızın en küçük ama en büyük destekçileri olacak" ifadelerini kullandı.

Çocuklar Başkanlara teşekkür etti

Başkan Çolakbayrakdar'ın bu anlamlı hamle sonrası, sporseverlerin yüzünü güldürürken, takdir topladı. Çocuklar da Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'a ve Başkan memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti