Çolakbayrakdar: 'Yamula Barajı su sporlarına ev sahipliği yapacak'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 'Kayseri'nin Denizi' olarak bilinen Yamula Baraj Gölünde su sporları ile ilgili olarak çeşitli etkinlikler yapılacağını söyledi.

Çolakbayrakdar: 'Yamula Barajı su sporlarına ev sahipliği yapacak'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'deki basın mensupları ile iftarda biraraya geldi. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaşmasında büyük etkisi olduğunu söyleyin Çolakbayrakdar, "Ülkemizin etrafında yaşanan olaylara baktığımızda birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin ne kadar önemli olduğu, bunu sağlamlaştırmamızın ne kadar gerekli olduğu daha çok faırk ediliyor" dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Yamula Baraj gölü çevresinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi vererek, Bungalo evlerinin yapımına başlanıldığını söyledi. Şu ana kadar 11 bungalo evinin tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Çolakbayrakdar, "Bungalo evlerinin sayısı 20'ye kadar çıkarılacak. Ayrıca yapay bir şelale yapacağız ve bir de havuzumuz olacak. Vatandaşlar buralara gelerek konaklayabilecek" diye konuştu.

Yamula Baraj gölünün sahil yolunun da tamamlandığını bildiren Başkan Çolakbayrakdar, "İç Anadolu'nun en büyük gölü olan, Kayseri'nin denizi olan Yamula Barajı'nda amatör balıkçılar için seyyar platform oluşturacağız. Ayrıca buranın daha da canlanması için yelkenli yarışları, turlar, su sporları ile ilgili yarışmalar düzenlenecek" dedi.