Coraspin etkisi yapıyor - Şifa deposu Kayseri'de!

Özellikle son dönemlerde alternatif tıp ve doğal tedavi yöntemlerine olan ilgi arttıkça, Kayseri'nin sunduğu doğal zenginlikler de ön plana çıkmaya başladı. Coraspin etkisi olan bu sirke adeta bir şifa deposu! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Coraspin etkisi yapıyor - Şifa deposu Kayseri'de!

Son dönemlerde alternatif tıp ve doğal tedavi yöntemlerine olan ilginin artmasıyla birlikte Kayseri'de şifa deposu olan, Alıç sirkesi ön plana çıktı. Coraspin etkisi verdiği ifade ediliyor.

Alternatif tıp ve doğal tedavi yöntemlerine artan talep, şifa deposu olan alıç sirkesini ön plana çıkardı. Su ile karıştırılarak her gün sabah aç karnına içildiğinde, coraspin etkisi yaptığı iddia ediliyor. Yurtdışında bulunan bir çok ülkede coraspin kullanıcılarına tavsiye ediliyor. Özellikle korona salgınından sonra uzmanların önerdiği kan cıvıltıcı olan Coraspin etkisinde olan Alıç sirkesinin faydaları saymakla bitmiyor. Kayseri'de birçok yerde kendiliğinden yetişen Alıç ağacı da kentte yaşayanlara kolay ulaşıbilirlik sağlıyor.

Coraspin etkisi yapıyor - Şifa deposu Kayseri'de!

İşte Alıç sirkesinin faydaları;

Mide rahatsızlıklarının da hafifletilmesine yardım eden Alıç sirkesi, hazımsızlık ve mide krampları için kullanılıyor. Mide asit salgısı düzensizliklerine destek verdiği söyleniyor.

Kolesterolü dengelemeye yardım eden alıç sirkesi, kötü kolesterolü düşürürken, iyi kolesterolü yükseltiyor.

Alıç sirkesinin kalbe faydaları arasında kan dolaşımını hızlandırma, kalp kaslarını güçlendirme, damar genişletme ve damar açılmasına yardımcı olma sayılır ancak ürün tedavi amaçlı değil, düzenli tedaviye ek olarak kullanılabilir.

Not: Alıç sirkesi damar açar mı sorusunun yanıtı, mucizevi bir etki vadetmediği yönündedir.

Yüksek tansiyonu kısa sürede dengeleme etkisi bulunuyor.

Kronik rahatsızlıklarda hekim görüşü alınarak kullanılmalıdır.