CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ KAYSERİ'DE TARTIŞILACAK

16 Nisan'da yapılacak referandumda oylanacak olan Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Kayseri'de düzenlenecek panelde masaya yatırılacak.

CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ KAYSERİ'DE TARTIŞILACAK

Sivil Dayanışma Platformu Kayseri Temsilciliği, Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ayrıntılı bir biçimde açıklandığı bir toplantı ve panel organize etti. 16 Nisan’da yapılacak referandumda halkın önüne gelecek olan sistemin bütün yönleri ile ele alınacağı “Yeni Sistem Büyük Türkiye” konulu toplantı ve panel 21 Mart Salı günü Ommer Otel’de gerçekleştirilecek.

Panele konuşmacı olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Ogan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kayseri Genç Girişimciler Derneği Başkanı Mehmet Gülsoy ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkanı Derya Yanık katılacak.

 Panelin ardından aynı katılımcıların Kadir Has Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da vatandaşlarla buluşacağını bildiren Sivil Dayanışma Platformu Kayseri Temsilcisi Mustafa Özkan, “Tüm halkımızı bu programlarımıza bekliyoruz. Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı böyle bir süreç öncesinde, herkesin bu sistemi enine boyuna öğrenmesi gerekir. Hiçbirimizin bu sürece kayıtsız kalma hakkı yoktur” diye konuştu. HABER: HİDAYET YÜREKLER