Cumhuriyet Meydanı'nda bu hizmet her gün 13.30'da Bedava!

Kocasinan Belediyesi Cumhuriyet Meydanı'nda her gün saat 13.30'da vatandaşlara 'Buz gibi limonata iyi gelir bu sıcakta' sloganı ile bedava limonata dağıtıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Cumhuriyet Meydanı'nda bu hizmet her gün 13.30'da Bedava!

Kocasinan Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda benzersiz bir hizmet sunuyor. Her gün saat 13.30’da ‘Buz gibi limonata iyi gelir bu sıcakta’ sloganı ile bedava limonata dağıtıyor.

Kayseri Kocasinan Belediyesi, sıcak havaların etkili olduğu kentte vatandaşların serinlemesi ve sıvı ihtiyacının karşılanması amacıyla Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz soğuk limonata ikramına başladı. Limonata için kuyruklarda bekleyen vatandaşlar Kocasinan Belediyesi ve Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti.

Cumhuriyet Meydanı'nda bu hizmet her gün 13.30'da Bedava!

7’den 70’e her vatandaşın beğenisini toplayan Limonata Çeşmesi, ‘Buz gibi limonata iyi gelir bu sıcakta’ sloganıyla hafta içi her gün saat 13.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda olmaya devam edecek.

İkram edilen limonataları tüketen vatandaşlar, ‘Başkanımızın zaten çalışmalarını beğeniyoruz, işi gücü rast gelsin’, ‘spordan çıktım çarşıya geldim bu sıcakta çok iyi geldi başkanımıza teşekkür ediyoruz’ yorumları yapıldı.