Cumhuriyet Meydanı'nda Hazırlıklar Başladı – Polisler Her Yeri Sardı

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda hazırlıklar başladı ve meydanın çeşitli noktalarına polis bariyerleri yerleştirilirken, güvenlik güçleri de geniş çaplı önlemler alarak meydanın etrafını sardı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Cumhuriyet Meydanı'nda Hazırlıklar Başladı – Polisler Her Yeri Sardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan yaklaşan program öncesi, hazırlıklar şimdiden başladı. Meydanın çeşitli noktalarına polis bariyerleri yerleştirilirken, güvenlik güçleri geniş çaplı önlemler alarak meydanın etrafını sardı. Programın düzenleneceği tarihte meydana girişlerde detaylı güvenlik kontrollerinin yapılacağı öğrenildi.

Güvenlik önlemleri en üst seviyede...

Kayseri Cumhuriyet Meydanı yarın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla özel bir anma etkinliğine ev sahipliği yapacak. ‘15 Temmuz Milletin Zaferi Yürüyüşü’ Kartal Şehitliği'nden başlayarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar gerçekleştirilecek. Etkinlikler sırasında güvenlik önlemleri maksimum düzeyde olacak ve polis ekipleri meydanı bariyerlerle çevreleyerek katılımcıların güvenliğini sağlayacak.

'Kartal Şehitliği'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar...

Etkinlik, '15 Temmuz Milletin Zaferi Yürüyüşü' ile Kartal Şehitliği'nden başlayarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar gerçekleştirilecek. Saat 20.30'da başlayacak olan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla açılacak. Ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua okunmasıyla devam edecek etkinlikte, Kayseri protokolü konuşmalar yapacak. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayınla bir konuşma gerçekleştireceği etkinlik, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve sela okunmasıyla sona erecek.