Cumhuriyet Meydanı'nda İlginç Davetiye!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki İlginç davetiye görenlerin ilgisini çekiyor. Kayseri'deki festival nerede, ne zaman? Cevapları sizler için derledik. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

Cumhuriyet Meydanı'nda İlginç Davetiye!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin hazırlamış olduğu meydanda kano ve cansız mankenler kullanarak festivalin halka duyurulması görenlerin oldukça ilgisini çekiyor. “Türkiye’nin En Büyük Festivali Kuşçu Marina” adı altında yapılan Dragon Festivali’nin, 27-28 Temmuz tarihinde Kuşçu Marina’da yapılacağı duyuruldu.

Festival adresi: Kuşçu Yeni Mahalle Kızılırmak Bulvarı Baraj Mevkii 38100 Kocasinan

Cumhuriyet Meydanı'nda İlginç Davetiye!

Kocasinan Belediyesi ve Uniplay Summer Fest işbirliği ile Kayseri’de düzenlenecek  Dragon Festivali’nde dragon bot yarışması, dans yarışması, ritim gurubu, kostüm yarışması ve DJ gösterisi olacağı söylenen Türkiye’nin en büyük festivalinin 2 gün süreceği ve kontenjanlarla sınırlı olacak şekilde halka açılacağı belirtildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda İlginç Davetiye!

Kayseri’deki gerçekleşecek olan Dragon Festivali’nin Kuşçu marina’nın ardından 5-6 Ekim tarihlerinde Ankara’da devam edeceği açıklandı.Türkiye’nin farklı şehirlerinde uygulanan ve bu güne kadar 2 bin 500 takım,  5 bin 100 yarışmacı ve 350 bin davetli ile buluşan Dragon Festivali’ne katılacak olan kişiler festival hakkında daha detaylı bilgiye  https://dragonfestivalikayseri.com.tr/ den ulaşabilirler.

İnstagram: https://www.instagram.com/dragonfestivali/

Telefon: 0532 704 92 24