Daha iyisi yok! Kaçan balık büyük oldu

Kayserispor'da, geçtiğimiz yıl kiralık olarak oynayan Kartal Kayra Yılmaz, pas başarısı ve top çalma istatistikleriyle Süper Lig'e damgasını vurdu. Genç oyuncu, Beşiktaş'a geri döndü. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Daha iyisi yok! Kaçan balık büyük oldu

Kartal Kayra Yılmaz’ın, Kayserispor’daki performansı parmak ısırttı. Genç oyuncu, dikkat çeken bir performansla göz doldurdu. Recep Uçar'ın prensi, sezon boyunca gösterdiği üstün başarıyla adından sıkça bahsettirdi.

En başarılı Türk oyuncu oldu

Comparisonator tarafından sağlanan verilere göre, Kartal Yılmaz’ın istatistikleri şu şekilde: Pas Başarısı, sezon boyunca ortalama 45.6 başarılı pas ile en iyi yerli ikinci pasör; top çalma, sezonun en başarılı Türk oyuncusu. Kayserispor’un kümede kalmasında büyük rol oynayan Kartal, yerli oyuncular arasında fark oluşturdu. Önemli bir başarı elde ederek, Bşiktaş’a geri dönen Kartal’ın bu başarısının Türk medyasında yeteri kadarıyla yer almaması dikkat çekti.

Daha iyisi yok! Kaçan balık büyük oldu

KS Cevdet: Keşke kalsaydı

Kayserispor sevdalısı KS Cevdet isimli bir taraftar, ‘Eğer Kartal Kayra Yılmaz, yabancı bir oyuncu olsaydı, medyada çok daha fazla gündeme gelebilirdi. Kartal Kayra Yılmaz’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Keşke takımda kalsaydı, ama kariyerinde başarı diliyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Daha iyisi yok! Kaçan balık büyük oldu

Tek eksiği gol oldu

Diğer yandan Kartal’ın Beşiktaş’a geri dönüşü, Siyah-Beyazlı taraftarları sevince boğdu. Geçtiğimiz sezonu Kayserispor’da kiralık olarak geçiren ve Beşiktaş’a geri dönen Kartal Yılmaz, hem pas başarısı hem de savunma katkılarıyla ön plana çıkarken, gol atamaması da dikkatlerden kaçmadı. Bu istatistikler ile genç oyuncu, Beşiktaş’ta önemli başarılara imza atacak gibi görünüyor. Kartal Yılmaz’ın Kayserispor’daki başarılı performansının ardından Beşiktaş’ta forma şansı bulup bulamayacağı da merak konusu oldu.