Darbenin ortasında bir Galatasaraylı!

Gabon'da yaşanan askeri darbe sonrasında halk, protesto amacıyla sokaklara çıktı. Bu olaylar sırasında Galatasaray forması giyen bir vatandaşın fotoğrafı, sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Darbenin ortasında bir Galatasaraylı!

Gabon'da yaşanan askeri darbe sonrasında halk, protesto amacıyla sokaklara çıktı. Bu olaylar sırasında Galatasaray forması giyen bir vatandaşın fotoğrafı, sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi. Kullanıcılar, "Galatasaraylı her yerde" gibi yorumlarla bu görüntüye tepki gösterdi.

Afrika ülkesi Gabon'da meydana gelen askeri darbenin ardından Fransız yanlısı yönetimin ordu tarafından devrilmesiyle halk sokaklarda sevinç gösterileri düzenledi. Gabon halkı, sokaklara çıkarak ordunun yanında olduğu mesajını verdi.

Ancak, ilginç bir şekilde, protesto sahnelerinin arasından sıyrılan bir görüntü, sosyal medyanın dikkatini çekti.

Protesto görüntülerinde Galatasaray forması giyen bir Gabon vatandaşın olduğu görüldü. Bu görüntüye kullanıcılar, "Dünyadır Galatasaray, Derin Galatasaray, Evet gsliler bu darbe işlerinde tecrübeliler, Her masada var." gibi yorumlar yaptı.