DEĞİŞİM KONGRELERİ TAMAMLANDI

AK Parti'de Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçe kongreleri dün gerçekleştirildi. Kocasinan İlçe Başkanı yerinde kalırken, Melikgazi ve Talas başkanları değişti.

DEĞİŞİM KONGRELERİ TAMAMLANDI

BAKANLAR TAM KADRO KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine teşkilatlarda başlayan yenilenme hareketi Kayseri’de devam ediyor. AK Parti’nin Melikgazi, Kocasinan ve Talas İlçe kongreleri dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Eski Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirildi.
6 İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ
Kayseri’de daha önce 6 ilçe başkanının değişeceği açıklanmıştı. Yapılan kongrelerle birlikte bu değişim de gerçekleşmiş oldu. Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç yerinde kalırken, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadoğlu yerini Gökhan Ülke’ye bıraktı. Talas’ta ise Ragıp Dost’un yerine Kerem Ekici getirildi. Diğer ilçe kongrelerinin tamamlanması ile birlikte gözler Şubat ayında yapılacak olan il kongresine çevrildi.
 
AK Parti’de ilçe kongre süreci dün 3 büyük ilçe kongresi ile devam etti. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçe kongreleri dün art arda gerçekleştirildi. Yapılan kongrelerde Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç yeniden başkan seçilirken, yönetiminde de bazı değişikler yaptı. Melikgazi’de ise Sami Kadıoğlu’nun yerine Kocasinan İlçe Yönetimi’nden Gökhan Ülke getirildi. Melikgazi’de yönetim köklü bir değişikliğe uğradı. Talas’ta ise Ragıp Dost yerini Kerem Ekici’ye devretti. Talas ilçe yönetiminde de değişiklikler yaşandı.
Yapılan kongrelere AK Partili bakan, milletvekili ve belediye başkanları tam kadro katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, belediye başkanları, AK Parti teşkilatları yöneticileri ve çok sayıda partili kongrelerde hazır bulundu.
HABER MERKEZİ