Deniz Çağan'dan Sağduyu ve İtidal Çağrısı

Kayseri 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı ve Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan, vatandaşların itidalli olması gerektiğini belirterek sağduyu çağrısında bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Deniz Çağan'dan Sağduyu ve İtidal Çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı ve Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan, vatandaşların itidalli olması gerektiğini belirterek sağduyu çağrısında bulundu. Çağan, son dönemde yaşanan olaylar ve provokasyonlara karşı halkı uyardı.

Deniz Çağan, yaptığı açıklamada vatandaşların itidalli olmasını, provokasyonlara kapılmamasını ve güvenlik güçlerine güvenmeleri gerektiğini vurguladı. Çağan; 'Devletimiz güçlüdür, gereği yapılmaktadır. Kimsenin şüphesi olmasın ki ortaya konan bu oyun devletimizin gücüyle boşa çıkartılıyor' dedi.

Provokatörler Tespit Edildi

Çağan, son 48 saatte hem sosyal medya hem de sahada onlarca provokatörün tespit edilip yakalandığını belirtti. Suçlu-suçsuz ayırt etmeksizin toplumsal linç kültürüyle hareket edenlerin derdinin asla adalet olamayacağını ifade eden Çağan, vatandaşlardan resmi kurumlar haricindeki hiçbir açıklamayı dikkate almamalarını ve sükunetlerini korumalarını istedi.

Toplumda Derin Yaralar Açılabilir

Deniz Çağan, provokasyonların sadece suçluyu değil masum insanları da hedef alarak toplumda derin yaralar açabileceğine dikkat çekti. 'Bu provokasyonlar, sadece suçluyu değil masum insanları da hedef alarak toplumda derin yaralar açmaktadır' diyerek toplumun birliğinin ve huzurunun korunması gerektiğini vurguladı.