Deprem Araştırmacısı Feyza Biçer neye sitem etti?

Paleosimoloji Uzmanı Dr. Ramazan Demirtaş ile birlikte vatandaşı bilgilendiren Biçer, sitem dolu sözlerle paylaşım yaptı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Deprem Araştırmacısı Feyza Biçer neye sitem etti?

Paleosimoloji uzmanı Dr. Ramazan Demirtaş ile birlikte deprem konularında önemli bilgilendirmeler yapan ve vatandaşları bilinçlendirmeye çalışan deprem araştırmacısı Feyza Biçer, son paylaşımında sitem dolu sözlerle takipçilerine veda etti.
Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Biçer, "Ve son olarak bundan sonra hiçbir bilgilendirme yazısı olmayacak profilimde. Yayını da sadece sohbet için açacağım hoşça kalın. Şimdilik siz söz sahibi olun; Zamanı gelince biz o sözün, bizzat kendisi oluruz. Asıl bunlara tepki göstermediğiniz için, sizin için saatlerce yayın yapıp bilgilendirmeye çalışan kişilere hakaret ettiğiniz için ve depremi yaşayan biri olarak oturup sizler anlatırken sizinle ağlayan biri olarak. Bugün gördüm ki yazık!!!" ifadelerini kullandı.
Deprem bilincinin toplumda daha fazla yayılmasını amaçlayan yayınlar ve paylaşımlar yaparak tanınan Biçer’in, bu açıklaması takipçilerini üzdü. Biçer’in, bu kararından vazgeçip geçmeyeceği merak ediliyor.