Derinel: 'En iyisi gelecek'

Kayserispor Başkanı Hilmi Derinel, gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarda 'Camiamız endişelenmesin ve merak etmesin. Bu külübe layık en iyi hocayı takımın başına getireceğiz' dedi.

Derinel: 'En iyisi gelecek'

SHOTA DA LİSTEDE

Kayserispor Başkanı Hilmi Derinel, kulübün politikasına uygun bir ismi takımın başına getireceklerini söyledi. Devr aldıkları bayrağı daha iyi yerlere getirmek için kolları sıvadıklarını belirten Hilmi Derinel, "Daha öncede söyledim. Zor ve onurlu bir görevi devr aldık. Bunu en iyi şekilde yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Şuanda önceliğimiz hoca. En iyi ismi takımın başına getireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. Kayserispor'un hoca adayları arasında Shota Arveladze ve Rıza Çalımbay isimleri ön plana çıkarken, Mesut Bakkal ve Hikmet Karaman da listedeki diğer iki isim.

DEVRİM'E GÜVENİYORUZ

Günümüz kulüp yönetimlerinde profesyonellerin çalışmasının büyük öne arz ettiğini belirten Derinel, "Biz de yönetim olarak bu görevi Levent Devrim'e verdik. Kendisi daha önce bu kulüpte futbol oynamış, kaptanlık yapmış bir isim. Ayrıca başka kuüplerde de teknik adam olarak görev yaptı. Futbolun içinden gelen, futbolcunun,teknik adamların psikolojisini iyi bilen biri. Kendisi bu kulübe önemli hizmetlerde bulunacaktır. Zaten kendisine güvenmezsek, inanmazsak anlaşmazdık. Camiamızdan, herkesin bu kulübe sahip çıkıp destek olmasını istiyoruz. Ancak bu şekilde başarıya ulaşırız" dedi.