Dev market zinciri satıldı!

2023 yılında 26 şubesi bulunan market zinciri Hobi Parfümeri'yi Migros satın almıştı. Migros Türkiye'nin büyük marketleri arasında yer alan Kent Gross için de harekete geçti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Dev market zinciri satıldı!

2023 yılında İzmir’de 26 şubesi bulunan Hobi Parfümeri Migros’a satılmıştı. Migros sonrasında Kent Gross’u satın almak için anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Dev market zinciri satıldı!

Türkiye’nin önde gelen perakende şirketlerinden biri olan Migros’un yeni hamleleriyle süpermarket sektöründe önemli bir değişim yaşandı. Migros 2024 yılı başlarında Kent Gross’u satın alma anlaşmasına vardığını açıkladı. Migros bu hamlesiyle sektördeki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefledi.

Dev market zinciri satıldı!

İşlemler onaylandı!

Geçtiğimiz hafta itibariyle Rekabet Kurumu tarafından onaylanan satış işlemleri tamamlanarak, Kent Gross’un Migros’a devri gerçekleşmiş oldu.

Rekabet Kurumu’na yapılan başvuru geçtiğimiz aylarda onaylanırken, taraflar arasında yürütülen satın alma sürecinin tamamlandığı öğrenildi. 2017 yılında hizmete başlayan Kent Gross marketler kısa sürede büyümüş ve sektörün devlerinin ilgisini çekmişti.

Dev market zinciri satıldı!

Migros satın alım işlemlerine devam edecek!

Özellikle Migros Yemek ve sanal market uygulamaları ile e-ticarette büyük bir başarı yakalayan Migros, fiziki mağazacılık tarafında ise satın alım işlemlerine devam etmeye hazırlanıyor.