Dev marketten zeytinyağına yüzde 50 indirim! Parasını alan buraya gidecek

Zeytinyağı fiyatlarına büyük bir indirim getiren Migros, Orkide markalı ürünlerde fiyatları yüzde 50 oranında düşürdü. Kampanya çerçevesinde, Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde yüzde 30 indirim ve sepette yüzde 20 ek indirim uygulanıyor.

Dev marketten zeytinyağına yüzde 50 indirim! Parasını alan buraya gidecek

Migros, Orkide markalı zeytinyağlarında büyük bir indirim uygulayarak fiyatları yüzde 50 oranında düşürdü. Kampanya dahilinde, Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde yüzde 30 indirim ve sepette ek yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. İndirimli fiyatlar, 62,93 TL'den başlayan fiyatlarla sunulurken, bu fırsatın bugün sona ereceği belirtiliyor.

Zeytin ve zeytinyağı üretiminde bu yıl rekoltenin düşük olması zaman endişesini de beraberinde getirdi. Sektör temsilcilerine göre üretimin düşük olması nedeniyle kısa süre içinde zeytin ve zeytinyağı fiyatlarına okkalı zam bekleniyor. Zam öncesi stok yapmak isteyenler için ise fırsat Migros’tan geldi. Migros’ta Orkide marka zeytin ve zeytinyağı ürünlerine dev indirim geldi. Çifte indirimle birlikte fiyatlar yüzde 50’ye kadar düştü. İşte Migros indirim fırsatları…

MİGROS ZEYTİNYAĞI İNDİRİMİ GELDİ

Migros, beklenen zamlara inat dev zeytinyağı indirimi yaptı. Orkide Markasına ait ürünler çifte indirime girdi. Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde yüzde 30 indirime ek sepette yüzde 20 daha indirim var. Yani Migros’un yeni kampanyasında zeytinyağı fiyatları tam yüzde 50 indirimde. İşte Migros indirimli zeytinyağı fiyatları:

Orkide Naturel Sızma Zeytinyağı 10x10Ml SEPETTE EK %20 İNDİRİM 89,90 TL Money ile

62,93 TL

Orkide Naturel Sızma Zeytinyağı Yumuşak Lezzet 500Ml SEPETTE EK %20 İNDİRİM Money ile

137,17 TL

Orkide Riviera Zeytinyağ 500 Ml SEPETTE EK %20 İNDİRİM Money ile 121,03 TL

(242,06 TL/Litre)

Orkide Acı Kırmızı Biberli Sızma Zeytinyağı 500Ml SEPETTE EK %20 İNDİRİM Money ile 188,93 TL

BUGÜN SON GÜN

Migros zeytinyağı indirimlerinde bugün son gün. Money kart ve Money Bonus Kart sahipleri, Migros’un indirim kampanyasından hem mağazalarda hem de sanal markette faydalanabiliyor.