Develi 90'da Attı Bal'da Kaldı

Bölgesel Amatör Lig Play-out müsabakasında Kayseri Atletikspor ile Develigücü, Atatürk Spor Kompleksi Yan Saha'da karşılaştı. 90+2. dakikada Develigücü Emre Özden'in golüyle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve gelecek sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele hakkı kazandı.

Develi 90'da Attı Bal'da Kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Spor Kompleksi Yan Saha’da oynanan müsabakada Develigücü, 26. dakikada  Abdulkadir Dilekçi’nin golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma anlarında penaltı kazanan Develigücü, Cihan Tan’ın ayağından bu vuruşu kaçırdı ve ilk yarı 1-0 Develigücü üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Atletikspor, biraz daha toparlandı ve 71. dakikada atak yaptığı sırada, ceza sahası içerisinde Buğrahan düşürülünce penaltı kazandı. Bu penaltıyı Yusuf Karamollaoğlu gole çevirdi ve maç 1-1’e geldi. Son dakikalarda kadar 1-1 devam eden maçta sonra sözü, Develigücü’nde Emre Özden söyledi. Oyuna 59’da Talha’nın yerine giren Emre, kenardan gelen ortayı sağ ayağıyla ağlara gönderdi. Sahadan 2-1 galip ayrılan Develigücü, gelecek sezon yine BAL’da mücadele etmek hakkı kazandı.

Tribünler tıklım tıklım
Bölgesel Amatör Lig Play-out müsabakasına yoğun ilgi vardı. Müsabaka öncesinden tribün girişinde büyük kuyruk oluşurken, tribünler de tıklım tıklım doldu. İki takım taraftarları kendilerine ayrılan bölümleri doldururken, takım taraftarları maç boyunca tezahüratlarla destek verdiler. 

Atletiksporlu oyuncular yıkıldı
Süper Amatör Küme’de şampiyon olan Atletikspor, BAL’a yükselmek için çıktığı maçta son dakikada yıkıldı. Maçta geriye düşmesine rağmen, beraberliği yakalayan ekip, uzatmalardan kalesindeki gole engel olamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Genç bir kadroyla büyük başarı elde ederek BAL’ın kapısına kadar gelen ekip, uzatmalarda yediği golle hüzne boğuldu. Atletiksporlu futbolcular maçtan sonra yıkıldı.

Develigücü’nde büyük sevinç
Bölgesel Amatör Lig 6. Grubu, 3 Kayseri ekibi arasında en sonda bitiren Develigücü, Baraj maçı oynamaya hak kazanmıştı. Atletikspor karşısında tecrübesiyle galibiyete uzanan Develigücü, golden sonra büyük sevinç yaşadı. Maçtan sonra da saha içerisinde büyük bir sevinç hakimdi.

SAHA: Atatürk  Spor Kompleksi Yan Saha
HAKEMLER: Bedirhan Efe Akdoğan, Ayberk Yalçınkaya, Taner Kıtmır, 4. Hakem: Muhammed Abbas Onay 
DEVELİGÜCÜ: Hamza Şavşet, Yakupcan Yazgan, Emre Şener, Recep Coşkun(Dk.36 Turgay), Semih Bağcı, Yusuf Tosun, Cihan Tan, Hakan Çıtak, Talha Reşat Bulut (Dk.59 Emre Özden), Burak Can Kalender, Abdullah Dilekçi
ATLETİKSPOR: Muhammet Yasin Atıcı, Uğur Taşpınar, Abdullah Arpaç, Abdülsamet Şimşek, Emre Tunahan Gürbüz, Yusuf Tolu, Doğukan Kılıç(Dk.46 Buğrahan), Yusuf Karamollaoğlu, Furkan Batar, Anıl Çalış, Salih Önder (Dk.46 Resul Yıldırım)
GOLLER: Dk.26 Abdulkadir Dilekçi, Dk.90+2 Emre Özden (Develigücü) Dk.71 Yusuf Karamollaoğlu (Atletikspor)
KIRMIZI KART: Dk.70 Mustafa Alan (yedekten)(Develigücü)
KAÇAN PENALTI: Dk.45+1 Cihan Tan (Develigücü)

SPOR SERVİSİ

Develi 90'da Attı Bal'da Kaldı
Develi 90'da Attı Bal'da Kaldı
Develi 90'da Attı Bal'da Kaldı
Develi 90'da Attı Bal'da Kaldı
Develi 90'da Attı Bal'da Kaldı