Develi Belediyespor'un yeni koçu belli oldu

Yeni sezonda da Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Develi Belediyespor, Koç Aykut Lale'nin yerine yeni bir baş antrenör getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Develi Belediyespor'un yeni koçu belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçen sezon Hekimoğlu Global Connect Travel Bursa takımında baş antrenörlük yapan Hüseyin Koç, 2023-2024 sezonu için Develi Belediyespor ile anlaşma sağladı.

Geride kalan sezonda ilk kez mücadele ettiği Efeler Ligi'nde kalmayı başaran ve tecrübe kazanan Develi Belediyespor, yeni sezon için baş antrenörlük konusunda Hüseyin Koç ile anlaşma sağladı. Daha önce Hekimoğlu Global Connect Travel Bursa, Galatasaray HDI takımlarından baş antrenörlük yapan genç hoca, yeni sezonda Develi ekibini çalıştıracak. 

Develi Belediyespor'un yeni koçu belli oldu

Develi Belediyespor, geçen sezon Voleybol Efeler Ligi'nde ilk kez mücadele etti. Develi ekibi 25 maçta 6 galibiyet, 19 yenilgi alarak 24 puan topladı. Sezonu 11. sırada tamamlayan Develi Belediyespor, ligde kalmayı başardı. Yeni sezonda iddialı bir takım kurmayı hedefleyen ekip, hocanın yanı sıra transferlere de başlayacak.