Develi bir değerini daha kaybetti

Kayseri'nin Develi ilçesi, değerli ustası Recep Rüzgar'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Araştırmacı gazeteci Nezir Ötegen, Develi Gündem haber sayfasında acı haberi duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Develi bir değerini daha kaybetti

Kayseri’nin Develi ilçesi, bugün değerli bir ustayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Araştırmacı gazeteci Nezir Ötegen, Develi Gündem haber sayfasında acı haberi duyurdu.

Ötegen, Recep Rüzgar’ın hayatını kaybettiğini yazdı. İlçede yıllardır radyo ve televizyon tamirciliği yapan, aynı zamanda telsiz hizmetlerinin kurumsallaşmasında önemli rol oynayan Rüzgar, Kayseri Amatör Telsizciler Derneği'ni kurarak bu alanda önemli bir katkı sağlamıştı.

Develi bir değerini daha kaybetti

Acı haberi Nezir Ötegen verdi

Develi esnafının saygın isimlerinden biri olarak bilinen Rüzgar, meslek hayatında pek çok kişinin yardımına koşmuş, gençlere mesleği öğretmiş ilçe halkına verdiği hizmet ile nam salmıştı. Nezir Ötegen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlçemiz esnaflarından olan ve yıllarca radyo televizyon tamirciliği yapmasının yanı sıra telsiz hizmetlerinin kurumsallaşmasını başlatarak Kayseri Amatör Telsizciler Derneği'ni kuran değerli ustamız Recep Rüzgar’ın cenaze namazı, öğle namazını müteakiben Çarşı Camii’nde kılınacak ve şehir mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz" dedi.

Recep Rüzgar’ın vefatı, Develi halkını üzüntüye boğdu. Cenaze törenine katılımın yüksek olması bekleniyor. Kayseri Anadolu Haber olarak Recep Rüzgar’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.