Develi'de Büyük Operasyon!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 7 Eylül 2024 tarihinde Develi ilçesinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı trafik ve asayiş denetimleri sırasında birçok usulsüzlük tespit edildi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Develi'de Büyük Operasyon!

KOM, Asayiş, Narkotik ve Trafik birimlerinden takviye edilen ekiplerle toplam 16 ekip ve 41 personel, ilçede huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla yoğun bir denetim gerçekleştirdi.

Yapılan kontrollerde;
- 298 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı.
- 270 araç kontrol edildi.
- 41 araç, çeşitli nedenlerden dolayı trafikten men edildi.
- 15 parça halinde toplam 217,68 gram narkotik madde ele geçirildi.
- 52.380 adet makaron ve 25 kg kaçak tütün ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar sonucunda, 6 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. 1990 doğumlu A.K. isimli şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken, T.C. (1986), E.D. (2002) ve R.F. (1994) ise uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlamalarıyla adli işlemlere tabi tutuldu. Ayrıca L.K. (1979) ve H.S. (1998) isimli iki kişi hakkında da Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefetten işlem yapıldı.

Yetkililer, halkın huzur ve güvenliğini bozmaya çalışanlara karşı mücadelenin aralıksız ve kararlı bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.