Develi'de harekete geçildi

Develi'de artan sokak köpekleri, şikayetler üzerine, Belediye Veteriner İşleri Servisi tarafından toplanarak barınaklara götürüldü. Belediye Başkanı Adem Şengül, köpeklerin Kayseri'deki Toplama Merkezine sevk edileceğini açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Develi'de harekete geçildi

Develi'de son günlerde artan sokak köpekleri şikayetleri üzerine, Belediye Veteriner İşleri Servisi harekete geçti.

Develi'de harekete geçildi

Köpekler Kayseri'deki Toplama Merkezine sevk edilecek

Sokaklarda başıboş gezen köpekler toplanarak barınaklara götürüldü ve muhafaza altına alındı. Bu süreçte çevreye zarar vermemeleri için büyük özen gösterildi. Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, hayvanların daha güvenli bir bölgeye taşındığını belirterek, şu açıklamalarda bulundu: "Çöplerden beslenen başıboş köpekler, tehlikeli olmalarının yanı sıra birçok hastalığı da taşıyabilir. Çevreye ve vatandaşlara zarar vermemesi için ekiplerimiz tarafından toplanıp hayvan barınağına götürülmektedir. Burada aşıları ve gerekli bakımları yapılan sahipsiz köpekler daha sonra Kayseri'deki Toplama Merkezine sevk edilecektir."

Develi'de harekete geçildi

Başkan Şengül, bu tür çalışmaların devam edeceğini belirterek, hayvanların da güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlayacaklarını dile getirdi.

Develi'de harekete geçildi