Develili gencin ölümünde dikkat çeken detay!

Develili gencin ölümünde dikkat çeken detay! Kayseri'nin Develi ilçesinde, yol kenarında bulunan erkek cesedinin 22 yaşındaki Oğuzhan Duman'a ait olduğu tespit edilirken ölüm nedeniyle ilgili bir detay dikkat çekti. Gencin ölümüne neden olan o detay ne?

Develili gencin ölümünde dikkat çeken detay!

Develili gencin ölümünde dikkat çeken detay! Kayseri’nin Develi ilçesinde, yol kenarında bulunan erkek cesedinin 22 yaşındaki Oğuzhan Duman'a ait olduğu tespit edilirken ölüm nedeniyle ilgili bir detay dikkat çekti. Gencin ölümüne neden olan kazadaki o detay ne? 

Kayseri’nin Develi ilçesinde, yol kenarında 22 yaşındaki erkek cesedi bulunmuştu. Kayseri - Develi yolu yeni sanayi girişinde yol kenarında hareketsiz yatan şahsı gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. İhbarın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken ekipler tarafından yapılan kontrollerde isminin Oğuzhan Duman (22) olduğu öğrenilen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. 

Develili gencin ölümünde dikkat çeken detay!

Oğuzhan Duman'ın ölümündeki detay ne? 

Develi'de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği öğrenilen genç adama, Develi - Kayseri karayolunda bir aracın çarptığı, iddiaya göre ise çarpan aracın olay yerinden kaçarak uzaklaştığı öğrenildi. Kazada ölen gencin cenazesi, incelemelerin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken çarpan araç ve şoförün bulunması için Jandarma ekipleri, Kayseri ve Develi merkezde geniş çaplı aramalar başlattı.

Olayla ilgili savcılık soruşturması ise devam ediyor.