Dikkat: Bu ürün Kayseri'den toplatılıyor!

Kayseri'de kurulan, avize ve aydınlatma sektöründe, Türkiye genelilnde 70 şehirde toptan pazarlama hizmeti sunan şirketin o ürünü toplatılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Dikkat: Bu ürün Kayseri'den toplatılıyor!

Kayseri'de kurulan Öznur Aydınlatma ve Avize firmasına ait bir ürün, yapılan test sonucunda ürün hakkında orta risk taşıyan uygunsuzluğa karar verildi. Bu karar ile piyasaya arzın ivedilikle durdurulması, piyasada bulundurulmasının önlenmesi, piyasadan çekilmesi geri çağrılması kararı alındı. 

Avize ve aydınlatma sektöründe, Türkiye genelinde 70 şehirde toptan pazarlama hizmeti sunan firmanın led imalatı, profesyonel aydınlatma, dekoratif aydınlatma, mimari projeler, ledli aydınlatma ürünleri, dış cephe aydınlatmaları ve patentli özel ürünleri bulunuyor.

Söz konusu ürünün elektrik çarpmasına karşı koruma ile toza, katı cisimlere ve neme karşı koruma ile yalıtım direnci ve elektriksel dayanıklılık deneylerinin olumsuz sonuçlanması üzerine söz konusu ürünlerin acilen kullanılmasının bırakılıp aşağıda unvanı, iletişim bilgileri ve adresi yazılı firmamıza göndermeleri talep edildi.

Dikkat: Bu ürün Kayseri'den toplatılıyor!

 

Ancak bir ürünün risk taşıması nedeniyle ilana çıkan şirket ürün geri çağırma duyurusu yayımladı,

'Yukarıda fotoğrafı görülen VOLUX marka, OZ 50085/01 CR model ürünün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ilgili yönetmelik gereğince belirli gerilim sınırları için tasarlanan elektrikli ekipman ile ilgili yönetmelik (2014/35/AB) kapsamında TS EN IEC 60598-2-1 standardına göre yapılan test ve muayene sonucunda 7223 sayılı Ürün Güvenliği ve Teknik Düzenlemeler Kanunu gereğince Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 08.12.2023 tarihli E-54390216-590-5314993/38 sayılı yazısı ile ürün hakkında orta risk taşıyan uygunsuzluğa karar verilmiş olup bu karar ile piyasaya arzın ivedilikle durdurulması, piyasada bulundurulmasının önlenmesi, piyasadan çekilmesi geri çağrılması vb. kararları verilmiştir.

Elinde yukarıda bilgileri yazılı ürünü bulunduran kişi veya kurumların adı geçen ürünün; Elektrik çarpmasına karşı koruma ile toza, katı cisimlere ve neme karşı koruma ile yalıtım direnci ve elektriksel dayanıklılık deneylerinin olumsuz sonuçlanması üzerine söz konusu ürünlerin acilen kullanılmasının bırakılıp aşağıda unvanı, iletişim bilgileri ve adresi yazılı firmamıza göndermeleri önemle rica olunur. 

Ürünün, intikaline ilişkin tüm masraflar tarafımızca karşılanacak olup, 7223 sayılı Kanun’un 19’uncu maddesinin üçüncü fıkrası gereğince tarafınıza,

Ürünün teslim tarihindeki perakende satış değerinin ödenmesi imkanını sunarız.

Firma Unvanı: Öznur Elektrik ve Tesisat Malzemeleri İnş. Taah. Tic. San. Ltd. Şti.

Adresi: Osman Kavuncu Bulvarı No:169/A Melikgazi/Kayseri

Telefon ve Faks Numarası: 0352 320 91 11 / 0352 330 47 77

Elektronik Posta Adresi: [email protected]'