Dikkat! İstikbal Mobilya 30 işçi alacak! Hangi şartlar aranıyor?

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, İstikbal Mobilya'ya eleman alımını yapacaklarını duyurdu. İşçi alımında hangi şartlar aranıyor? Detaylar Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde…

Dikkat! İstikbal Mobilya 30 işçi alacak! Hangi şartlar aranıyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, İstikbal Mobilya firması döşemeci mesleğinde 30 kişi istihdam edeceğini duyurdu. 
Alpaslan Baki Ertekin, şirketin kariyer güvencesinin takip edilmesi gerektiğini belirterek, bundan sonra beyaz ve mavi yaka alımlarının @eahkariyer bu sayfadan duyurulacağını ifade etti.

Peki şartlar neler?

İstikbal Mobilya, döşemeci pozisyonu için depolama veya deneyimsiz adayları meslek lisesi veya lise mezunu olarak kabul edecek. Ayrıca askerlik görevini yerine getirmiş olmak tercih edilen sebepler arasında yer alıyor. Şirket, takım çalışmasına yatkın, vardiyalı olmayı kabul eden ve disiplinli çalışacak elemanlar arıyor.Dikkat! İstikbal Mobilya 30 işçi alacak! Hangi şartlar aranıyor?

Başvurular nasıl yapılacak?

Başvurular Pazartesi günü sadece sabah 08:00-09:00 saatleri arasında alınıyor. Başvuru yapacak adayların Pazartesi günü İstikbal Mobilya Merkez Fabrikası'na gelmeleri gerekmektedir.
İstikbal Mobilya'nın bu istihdamı sağlama adımı döşemeci mesleğinde çalışan personel yanı sıra, deneyimsiz adayları da yetiştirerek sektöre katkı sağlamayı amaçlıyor.
Bu iş fırsatından faydalanmak isteyenler adaylar, İstikbal Mobilya Merkez Fabrikası'na Pazartesi günü başvuru yapabileceklerdir.

Dikkat! İstikbal Mobilya 30 işçi alacak! Hangi şartlar aranıyor?