Dilan Polat'ı Apar Topar Arabaya Aldılar!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat tahli oldu. Dilan Polat'ın yakınları Silivri'de bulunan Marmara Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi önüne akın etti. Dilan Polat'ın tahliye edildiği sırada yakınları tarafından apar topar arabaya alınması dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dilan Polat'ı Apar Topar Arabaya Aldılar!

Hakkında tahliye kararı çıkan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın yakınları Silivri'de bulunan Marmara Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi önüne akın etti. Dilan Polat'ın apar topar arabaya alınması dikkat çekti. 

10 aydır hapiste olan Dilan Polat tahliye oldu. Bekleyenler arasında bir dönem hapis yattıktan sonra tahliye olan Polat'ın ablası Sıla Doğu'nun yer aldığı görüldü. Anadolu Adliyesi'nde ağır ceza mahkemesi verdiği kararla birlikte hakkında tutuksuz yargılama kararı çıkan ve yaklaşık 10 aydır hapiste bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın yakınları Silivri'de bulunan Marmara Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi önünde beklemeye başladı. Bekleyenler arasında aynı dönemde cezaevi girdikten sonra tahliye olan Sıla Doğu'nun da yer aldığı görüldü.

Dilan Polat'ın tahliye olduğu sırada yakınlarına sarılamadan direk arabaya alınması dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz saatlerde de ablası Sıla Doğu'nun 'Dilan'a sosyal medya yasak' açıklaması, Dilan Polat'ın konuşmasını istemiyorlar yorumlarını beraberinde getirdi. 

Dilan Polat'ı Apar Topar Arabaya Aldılar!