Dilan Polat isyan etti!

Sosyal medya hesabı bir açılıp bir kapanan Dilan Polat bugün isyan etti. Polat, 'Yaşayamıyorum' dedi. Dilan Polat ve Engin Polat vergi kaçakçılığı, kara para aklama gibi iddialarla bir aydır gündemi sallıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Dilan Polat isyan etti!

Sosyal medya hesabı bir açılıp bir kapanan Dilan Polat bugün isyan etti. Polat, 'Yaşayamıyorum' dedi. Dilan Polat ve Engin Polat vergi kaçakçılığı, kara para aklama gibi iddialarla bir aydır gündemi sallıyor.

Son bir aydır gazeteciler ve Polat ailesi arasında süren gerilimler arttı. Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Dilan Polat ve Engin Polat’ı yakın takibe aldı. MASAK, bu tedarikçilerin aslında gerçek bir mal alışı olmayan, beyanname vermeyen, çalışanı, bankacılık hareketi olmayan ve hakkında sahte belge düzenleme kaydı olan şirketler olduğunu saptamıştı.

Dilan Polat isyan etti!

Ardından, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 yılını işaret ederek, Orta Vadeli Program'da (OVP) yer alan "Vergi harcamaları gözden geçirilecek, etkin olmayan istisna, muafiyet ve indirimler kaldırılacaktır." ifadesi doğrultusunda, Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan detaylı çalışma talep etmişti

Dilan Polat ve Engin Polar cephesinde ise geçtiğimiz günlerde güzellik merkezleri kurşunlanarak saldırıya uğramıştı.Mal varlıklarına zarar verilen Dilan Polat olayların ardından çeşitli tehditler alarak yaşamının tehlikede olduğunu belirtti.

Polat'ın yaşadığı endişe dolu anlar, kamuoyunde yer etti. Güvenliği için yetkililerden yardım talep eden Dilan Polat, aldığı bir tehdit mesajını sosyal medya hesabından paylaşarak 'Yaşayamıyorum' dedi. Polat, Emniyet Genel Müdürlüğü'nü etiketleyerek yardım talebinde bulundu.