Dilan Polat olayında o kişiden beklenen açıklama!

Dilan Polat'ın kara kutu olarak görüldüğü yardımcısı Şule'den beklenen açıklama geldi. Şule Dilan Polat oğlu Milan Efe'ye hamileyken aileye girmişti. Şule olaylar karşısında sessizliğini bozdu. Peki Şule ne dedi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dilan Polat olayında o kişiden beklenen açıklama!

Dilan Polat'ın kara kutu olarak görüldüğü yardımcısı Şule'den beklenen açıklama geldi. Şule Dilan Polat oğlu Milan Efe'ye hamileyken aileye girmişti. Şule olaylar karşısında sessizliğini bozarak TikTok hesabından açıklama yaptı. Şule çocuklara sahip çıktı.

Aslen Özbekistanlı olan Şule olaylardan önce ülkesine dönmüş ve Dilan Polat ona uzun süre ulaşamamıştı. Bunun üzerine Şule uzun bir aradan sonra eve döndü. Olayların il zamanında da yine evden ayrılan ve 1 gün sonra "Evleniyorum" diyerek eve geri dönen Şule açıklama yaptı.

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule, ailenin yanında olduğunu ve onları bırakmayacağını duyurdu. Şule ''Altınlar, paralar verildiği zaman mutlu ve huzurluyken buradaysam, en zor, ağır günde de buradayım'' dedi. Sosyal medyada lüks yaşamlarını sergileyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, haklarındaki kara para aklama soruşturması kapsamında İstanbul'da düzenlenen operasyon sonrası gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. 

Gizli tanık iddiaları dolaşırken ‘Kara kutu Şule gizli tanık mı?’ soruları akılları karıştırdı. Ancak Şule gelen yorumlara tepkiyle çocukların yanında olduğunu açıkladı.