Dilan Polat'tan şok paylaşım - Sıla Doğu ile…

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Dilan Polat takipçilerini şok edecek bir paylaşım yaptı. Ablası Sıla Doğu ile küs iddialarına paylaştığı fotoğrafla yanıt veren Polat takipçilerini şaşırttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Dilan Polat'tan şok paylaşım - Sıla Doğu ile…

Son zamanlarda ülke gündeminden düşmeyen ünlü iş insanı Dilan Polat ablası Sıla Doğu ile fotoğraf paylaşarak ‘küs’ iddialarını yanıtladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Lüks hayatlarıyla ve eşinin yaptığı sürprizler ile sık sık gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın adı bu kez 'kara para aklama' iddiası ile sosyal medyada çalkantı oluşturmuştu.

Dilan Polat güzellik merkezi açmadan önce doğum fotoğrafçılığı işi yapıyordu. Bir müddet bu işi yaptıktan sonra eşiyle birlikte bir güzellik merkezi açmaya karar vererek İstanbul'da ilk Dilan Polat Güzellik Merkezi'ni açtı. Artan talepler üzerine yeni yer açan Polat farklı illere de bayiliğini verdi. Ardından Polat, kişisel bakım, temizlik gibi ürünler çıkarttı. Farklı alanlara da açılan Polat ailesi inşaat sektörüne de el attı. 
Ayrıca eşine aldığı lüks ve büyük yüzüklerle de bir dönem gündem olan Polat'a eşi mücevherat dükkânı açtı. Polat ailesi son zamanlarda da son olarak Dilan Polat Vakfı’nı açtı.

Gazeteci Muhammet Yakut Erk Acarer yayınında ‘İnsanların ekmek bulmakta zorlandığı zamanlarda bir insan bir kaç tane Ferrari alıp, başında dolarla taç yapıyorsa. Emniyet güçleri bu paranın nasıl kazanıldığını araştırmalıdır. Dilan Polat ve eşi kuyumculuk üzerinden Mail Order işi yapıyor. Kara para aklıyorlar’ iddiasını ortaya atmıştı.

İddialar üzerine sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptığı öne sürülen Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu kokain kullandığını itiraf etmişti. 

Türkiye’de büyük yankı uyandıran görüntüler sonrası Doğu gözaltına alınmış, evinden ise çeşitli uyuşturucu maddeler çıkmıştı. 
Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Dilan Polat ablası Sıla Doğu ile yaptığı paylaşımla küs iddialarını da yanıtlamış oldu. 

İşte o fotoğraf,

Dilan Polat'tan şok paylaşım- Sıla Doğu ile…Dilan Polat'tan şok paylaşım- Sıla Doğu ile…