Dilruba Kayserilioğlu, Kayserili mi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle bir süre tutuklu kalan Dilruba Kayserilioğlu'nun soyadı dikkat çekti. Herkes Dilruba Kayserilioğlu'nun nereli olduğunu sorguluyor. Detaylar haberimizde…

Dilruba Kayserilioğlu, Kayserili mi?

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle gündemden düşmeyen Dilruba Kayserilioğlu’nun kim olduğu ve nereli olduğu merak konusu oldu.

18 gün tutuklu kaldı

Instagram'a erişim engeli getirilmesine yönelik bir sokak röportajı sırasında kullandığı ifadeler nedeniyle gözaltına alınan Dilruba Kayserilioğlu, mahkeme tarafından tutuklanmıştı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" ve "cumhurbaşkanına hakaret" suçlamalarıyla yargılanan Kayserilioğlu, 18 gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Özel şeref konuğu yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu’nu davet ederek bir programda protokol koltuğunda ağırladı. Özel, ifade özgürlüğünün kısıtlanmaması gerektiği vurgusunu yaptı.

Son günlerde sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Dilruba Kayserilioğlu’nun soyadı dikkat çekti. Soyadı nedeniyle Kayserili olduğu yönünde yorum yapılan Dilruba’nın gerçekten nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu en çok aranan konular arasına girdi.

Dilruba Kayserilioğlu, Kayserili mi?

Dilruba Kayserili mi?

29 Ağustos 1991 İzmir doğumlu olan Dilruba, kendisini İzmirli olarak tanıtmaktadır. Annesi İzmir’de babası Ankara’da yaşıyor. Soyadı Kayserilioğlu olan Dilruba’nın ailesinin uzun yıllar önce Ankara’ya oradan da İzmir’e göç ettiği belirtildi.