Dirgenali Yalçın'ı ziyaret etti

Erciyes 38 FK Başkanı Ahmet Dirgenali, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yalçın, Talas Belediyespor Altyapı Takımı ve Erciyes 38 FK ile sporun içinde kalmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Dirgenali Yalçın'ı ziyaret etti

Erciyes 38 FK Başkanı Ahmet Dirgenali, TFF Bölge Müdürü ve ASKF Başkanı Mutlu Önal, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Dirgenali Yalçın'ı ziyaret etti

Yalçın: Sporun içinde olmaya devam edeceğiz

Başkan Yalçın, Talas Belediyespor Altyapı Takımı ve Erciyes 38 FK ile sporun içinde olmaya devam edeceklerini belirterek; 'Gösterilen vefaya teşekkürler! TFF Bölge Müdürü ve ASKF Başkanı Mutlu Önal, Talasgücü Belediyespor Başkanı Yunus İloğlu, Erciyes 38 FK Başkanı Ahmet Dirgenali ve yönetim kurulu üyelerine, Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan ile Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel’e nazik ziyaretleri ve spora sağladığımız katkılar için vermiş oldukları plaketten dolayı teşekkür ederim. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bir yandan Talas Belediyespor Altyapı Takımımızla, diğer yandan da Erciyes 38 FK ile sporun içinde olmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Dirgenali Yalçın'ı ziyaret etti

Dirgenali, Kayseri gençliğine sahip çıkmıştı

Ziyaret sırasında, Başkan Yalçın’a spora sağlamış olduğu hizmetlerden dolayı bir plaket takdim edildi. İş insanı Ahmet Dirgenali, geçtiğimiz günlerde Erciyes 38 FK'ya Başkan olarak Kayseri gençliğinin hayallerinin devam etmesinde önemli bir hamle yapmıştı.