Diyanet İşleri Başkanı'nın kızından dikkat çeken paylaşım!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın İngilizce öğretmeni olan kızı Feyza Erbaş sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Diyanet İşleri Başkanı'nın kızından dikkat çeken paylaşım!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın İngilizce öğretmeni olan kızı Feyza Erbaş sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Euro'nun 30 TL olmasından dert yakınan Erbaş, yurt dışına çıkamadığı için sitem etti. İşte detaylar…

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın İngilizce öğretmeni olan kızı Feyza Erbaş'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu.

Erbaş, döviz kuru arttığı için çocuklarıyla yurt dışına çıkamaması nedeniyle sitem etti.

Havaalanından çocuklarının fotoğrafını paylaşan Erbaş, en büyük kızının 13 ülke gezdiğini söyledi.

Ali Erbaş'ın kızının bu paylaşımı kullanıcıların büyük tepkisini çekti. 

Diyanet İşleri Başkanı'nın kızından dikkat çeken paylaşım!
Paylaşımı gören kullanıcılardan tepkili birçok yorum geldi. İşte onlardan bazıları…

Feyza Erbaş kimdir? Detaylar haberimizde...

Diyanet İşleri Başkanı'nın kızından dikkat çeken paylaşım!Diyanet İşleri Başkanı'nın kızından dikkat çeken paylaşım!Diyanet İşleri Başkanı'nın kızından dikkat çeken paylaşım!Feyza Erbaş kimdir?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın dört çocuklarından biri de Feyza Erbaş'tır. İngilizce öğretmenliği yapan ve üç çocuğu bulunan Feyza Erbaş, özel hayatında gezi turlarına çıkması ve buna ilgili paylaşımlar yapmasıyla tanınıyor. Yazlarının büyük çoğunluğunu Bodrum geçirmektedir.