Dolar ve Euro Değer Kazandı!

Döviz kuru, kademeli olarak yükselmeye devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'in son açıklamaları, doların geleceği hakkında yeni bir tartışma başlattı. Peki, dolar ve Euro bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Dolar ve Euro Değer Kazandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kurları, kademeli olarak yükselmeye devam ederken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in son açıklamaları doların geleceği hakkında yeni bir tartışma başlattı. Piyasalar, Geçer'in iddialarıyla hareketlenirken, yatırımcılar döviz kurlarını yakından takip ediyor.

Geçer, Merkez Bankası'nın son faiz artırımının ardından faizlerin yüzde 50'lere kadar yükselmesi ve TL varlık alımlarının hız kazanmasıyla birlikte doların değer kaybedeceğini iddia ediyor. ‘Dolar çok pis çakılacak’ ifadeleriyle dikkat çeken Geçer, gerçek dolar değerinin 50 TL olduğunu öne sürdü; ‘Bu değere ulaştığında büyük bir yıkım yaşanacak’ dedi.

Dolar/TL yeni güne değer kazancıyla başladıktan sonra saat 10.30 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 32,2240 seviyesinden işlem gördü. Doların değer kazanmasıyla birlikte, diğer dövizlerde de yükseliş trendi görüldü.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

16 Mayıs Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,19
Satış: 32,19

Euro
Alış: 35,09
Satış: 35,07

Sterlin
Alış: 40,77
Satış: 40,80