Domuz eti skandalından sonra Köfteci Ramiz açıklama yaptı!

Tarım ve Orman Bakanlığı yapılan denetimlerin ardından ürünlerinde domuz eti çıkan köfte zincirini isim vermeden açık etti. Gözler tüm köfte zincirlerine çevrilirken, Köfteci Ramiz'den açıklama geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Domuz eti skandalından sonra Köfteci Ramiz açıklama yaptı!

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ürünlerinde domuz eti tespit ettiği bir köfte zinciri bakanlığın listesinde mahkeme kararıyla gizlendi. Türkiye’de gündem olan ve infial yaratan domuz eti skandalı her geçen gün çeşitli senaryolarla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü köfteci zinciri Köfteci Ramiz’den açıklama geldi. 

‘Domuz eti’ kelimesi, son günlerde Türkiye’nin gündeminden düşmüyor. Düzce'deki bir yemek firmasında domuz eti kullanıldığı ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından, adı geçen köfte zincirinden henüz resmi bir açıklama gelmedi.  Yapılan bu açıklamaların ardından herkes köftecinin ismini merak edip öğrenmek isteğinde bulundu. Sosyal medyada çeşitli öngörüler olsa da net bir isim açıklaması yapılmadı.

Köfteci Ramiz’den açıklama!

Sosyal medyada infial yaratan bu iddiaların ardından Köfteci Ramiz’den açıklama geldi. Ünlü köfte zincirlerinden Köfteci Ramiz, sosyal medya hesabından etlerinde yüzde yüz dana eti kullandığını açıkladı. Domuz eti iddiaları sonrası Köfteci Ramiz, sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı. Ürünlerinde yüzde yüz dana eti kullandıklarını belirten ünlü köfte zinciri ‘1928'den bugüne, yüzde yüz dana etinden günlük ürettiğimiz ürünlerimizle Türkiye'de ve 7 ülkeyle yurt dışında toplam 130 şubede hizmetinizdeyiz’ ifadelerinde bulundu.