Domuz eti tespit edilen ünlü köfteciyi Mustafa Sarıgül açıklayacak!

Ürünlerinde domuz eti tespit edilen ünlü köfteci firmasının adı mahkeme kararıyla gizlendi. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül karara sert çıktı. Sarıgül, ünlü köftecinin hangi firmaya ait olduğunu açıklayacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Domuz eti tespit edilen ünlü köfteciyi Mustafa Sarıgül açıklayacak!

Ürünlerinde domuz eti tespit edilen bir köftecinin adının bakanlığın listesinde mahkeme kararıyla gizlendi. Bu olay sosyal medyada tartışmalara yol açarken ünlü Köfteci Yusuf’un da adı dolaşıma girdi. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ise gizlilik kararına tepki gösterdi.

Sarıgül, X hesabından paylaştığı videoyla firmaya ve yetkililere seslendi. 

Bilgi kirliliği olduğunu belirten Sarıgül, "Vatandaşımıza domuz eti yediren haber vermeden ünlü firma kim? Lütfen açıklayın. Bana ulaşan bilgiler var, teyit etmeye çalışıyorum. Yoksa ben açıklayacağım." İfadelerini kullandı.

Sarıgül’ün sert çıkışıyla birlikte gelişen olaylar da tartışılmaya devam edecek gibi görünüyor.

Vatandaşların merakı ise git gide artıyor. Firmanın adının açıklanıp açıklanmayacağına dair beklentiler sürüyor.

Sosyal medyada gündem oldu!

Domuz eti’ kelimesi, son günlerde Türkiye’nin gündeminden düşmüyor. Düzce'deki bir yemek firmasında domuz eti kullanıldığı ortaya çıkmış, ardından ünlü bir börekçinin şubelerinde de kıymaya kanatlı eti ve taşlık karıştırıldığı tespit edilmişti. Bu yeni skandal ise, gıda güvenliği konusundaki kaygıları daha da derinleştirdi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, köfteci krizinde sosyal medyada kullanıcılar marka tahmininde bulunmaya devam ediyor.