Dön artık! Kayserispor haberleri – Ks

Kayserispor savunmasındaki sorunlar, yaşanan sakatlıklar ve performans düşüklükleri zor bir dönemin başlangıcı oldu. Julian Jeanvier, geçtiğimiz hafta neden oynamadı? Gineli, Hatayspor maçında forma giyecek mi? Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Dön artık! Kayserispor haberleri – Ks

Kayserispor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından bu yana savunma hattında ciddi sıkıntılar yaşıyor. devam Özellikle Majid Hosseini'nin milli takımda sakatlanması, bunun yanı sıra Julian Jeanvier'in sürekli sakatlıklarla boğuşması, Sarı-Kırmızılı ekibi fazlasıyla zorladı. Bu süreçte Dimitrios Kolovetsios’un yavaşlığı, Joseph Attamah’ın düşük performansı ve Arif Kocaman’ın yetersizliği, Kayserispor’un savunma zafiyetini ortaya çıkardı.

Geçen sezonun ilk yarısında kazanılan seri galibiyetler, ikinci yarıda yerini kötü sonuçlara bıraktı. Mame Thiam ve Olivier Kemen’in ayrılması, takımın hücumda da etkisiz kalmasına neden oldu. Teknik direktör değişikliklerine rağmen ne Recep Uçar ne de Burak Yılmaz bu düşüşe çare olamadı.

Dön artık! Kayserispor haberleri – Ks

Julian Jeanvier Hatayspor maçında oynayacak mı?

Geçtiğimiz hafta Kayseri’de oynanan Gaziantep FK maçında riske edilmeyen Julian Jeanvier, bu hafta sonu Hatayspor karşısında forma giyecek mi? Gineli stoperin oynamaya hazır olması taraftarların yüzünü güldürdü. Julian'ın yanında hangi savunma oyuncusu görev alacak, merak konusu. Ginelinin yanında oynayacağı futbolcunun performansı takımın kaderini belirleyecek.

Beraberlik her iki takıma da yaramıyor

Julian Jeanvier’in sahalara geri dönüşü, Kayserispor savunmasını toparlayabilecek mi? Hatayspor maçı, 6 puan değerinde bir karşılaşma olacak. Beraberlik her iki takıma da yaramıyor.