Dramatik son! Uzatmada yıkıldık (2-1)

Türkiye 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Talasgücü Belediyespor, üçüncü hafta maçında Ayvalıkgücü Belediyespor'a dramatik şekilde kaybetti.

Dramatik son! Uzatmada yıkıldık (2-1)

Sezona Tarsus mağlubiyeti ile başladıktan sonra ikinci haftada evinde Mardin ekibini 2-0 mağlup eden Sarı-lacivertli ekip, üçüncü haftada Ayvalıkgücü Belediyespor deplasmanına konuk oldu.

Bugün Ayvalık Hüsnü Uğural  Stadı'nda oynanan maça Çağrı Can Tanrıbilir, Enes Eliaçık, Samet Acar, Ahmet Şahbaz, Berkay Öztuvan, Kerem Ersin Çıkan Oyuncu, Mert Sarı, Süleyman Çelik, Erkan Kapar, Akın Arıcan, Canberk Soykuvvet 11'i ile başlayan Talasgücü, ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıda beraberlik için yüklenen Talasgücü Belediyespor, aradığı golü 90'da Taylan Özgün ile buldu. Ancak bu golden saniyeler sonra kalesinde ikinci golü gören Talasgücü, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Ligde 3 hafta sonunda 2 yenilgi 1 galibiyet alan Talasgücü Belediyespor, 3 puan topladı. Dördüncü haftada Kayseri'de Gümüşhane ekibini konuk edecek. Bu müsabaka 1 Ekim Pazar günü oynanacak. 

 

3.Lig 1.Grup Puan Durumu