Dubai Çikolatası çılgınlığı büyüyor!

Son aylarda aniden popüler olan ve herkes tarafından aranmaya başlanan Dubai Çikolatası dur durak bilmiyor. Marketler ve esnaflar Dubai Çikolatası çılgınlığına katıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Dubai Çikolatası çılgınlığı büyüyor!

Dubai Çikolatası son aylardaki popülerliğini koruyor. Çok sayıda kişi Dubai Çikolatası denemek için marketleri ve satış noktalarını geziyor. Ancak çok talep gelen çikolata için marketlerde ve toptancı depolarında stok sorunları yaşanıyor. Bazı marketler ve esnaflar ise Dubai Çikolatası bulunduğunu gösteren yazıları ve reklamları marketlerinin kapılarına ve mağaza içerisinde yer alan alanlara asıyor.

Evde yapıyorlar!

Marketlerde Dubai Çikolatası bulamayan veya fiyatını yüksek bulan vatandaşlar internette yer alan çok sayıda farklı tarifle evlerinde Dubai Çikolatası yapıyor. Bu durum marketlerde aynı zamanda Dubai Çikolatası yapımında kullanılan malzemelerin bulunmasını da zorlaştırıyor. 

Fiyatları nasıl? 

Dubai Çikolatasının satış fiyatı boyutuna ve gramajına göre değişiklik gösteriyor. Marketlerde satılan ve ulusal bir markaya ait olan Dubai Çikolatası ortalama olarak 80 TL’den satılırken, özel yapım olan ve butik dükkân, pastanelerde satılan Dubai Çikolatasının fiyatı 500 TL’ye kadar çıkabiliyor.