Duckens Nazon'daki sorun ne?

Kayserispor'a geçtiğimiz sezon devre arasında Bulgaristan'ın köklü takımlarından CSKA Sofia'dan transfer edilen Duckens Nazon, toplamda 11 resmi maçtır gol sevinci yaşayamıyor. Tecrübeli golcü Konyaspor maçında da beklentilere yanıt veremedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Duckens Nazon'daki sorun ne?

Kayserispor’a geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen Duckens Nazon, performansıyla tartışma konusu oldu.

İyi başlamıştı, ama gerisi gelmedi

Haitili golcü, geçtiğimiz sezon ilk maçında iyi bir performans sergilemiş, ikinci maçında ise deplasmanda Başakşehir’e ceza alanı dışından mükemmel bir gol atmıştı. Ertesi hafta Ankaragücü ağlarını da boş geçmeyerek iyi bir transfer olduğu yönünde yorumlara neden olan Nazon'da büyük düşüş yaşanıyor. Haitili, Konyaspor maçında adeta tel tel döküldü.

Duckens Nazon'daki ki sorun ne?

Gözler Burak Yılmaz'a çevrildi

Son golünü Ankaragücü’ne atan Nazon, toplamda 11 maçtır gol atamıyor. Nazon'un bu gol suskunluğu, Kayserispor taraftarını üzüyor. Teknik direktör Burak Yılmaz’ın, Eyüpspor maçında Nazon’u yedek kulübesine çekip çekmeyeceği merakla bekleniyor. Yılmaz da Stephane Bahoken'e bu sezon şans vermedi. Bakalım, genç çalıştırıcı Eyüpspor maçında nasıl bir yol izleyecek?

Duckens Nazon'daki ki sorun ne?

Nazon küsmü mü?

Güçlü fiziğine rağmen ikili mücadelelerdeki zayıflığı dikkatlerden kaçmayan Nazon'un takım içinde sorunu mu var? Performansındaki bu düşüş, 'Nazon küstü mü?' yorumunu da beraberinde getirdi.